DESPRE NOI

DESPRE NOI

Compania Etalon Travel, cu o vechime de 8 ani , activeaza in Domeniul turistic international , fiind inregistrata ca agentie organizatoare in Romania, detinind in acest sens toate licentele si avizele necesare.  Nisa principala de activitate o repezinta turismul de tip  Incoming pentru Romania si Rep.Moldova. Produsele de baza ale companiei sunt programele de circuit  (cunoastere, activitati relaxante, motivationale, explorare), programele de tratament si refacere in statiunile balneo climaterice, pachete charter cu autocar pentru sejururi de leisure si odihna in statiuni montane, balneo si alte zone de interes.

Etalon Travel va ofera garantat servicii de cea mai buna calitate la preturi reale si avantajoase, iar oferta sa este bazata pe relatii directe cu cei mai buni touroperatori , transportatori si hotelieri din domeniu. Portofoliul nostru include de asemenea si GHIZI acreditati cu o experienta larga in cunoasterea zonelor pe care le operam. Pasiunea pentru calatorii a echipei noastre exeperimentate  este nelimitata, iar din placerea de a o impartasi consultantii nostri nu reprezinta doar agenti de vanzari, ci si asistentii personali de calatorie ai turistilor.

Misiunea noastra devine CONFORTUL in vacanta oaspetilor nostri. Suntem direct implicati in modul in care va petreceti timpul liber. Iar calitatea, promptitudinea si corectitudinea sunt caracteristicile pe care ni le asumam!

Obiectivele principale ale companiei sunt definite de un client multumit, iar specialistii in turism Etalon Travel sunt dedicati servirii in totalitate clientilor, fiind un important furnizor de experiente si de servicii turistice premium. De asemenea tinem cont de observatiile si sesizările clientilor nostri si pe baza lor urmărim să ne îmbunătătim în permanentă performantele si calitatea serviciilor oferite. Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregătirea continuă a personalului, în vederea dezvoltării competentelor profesionale si a abilitătii de a oferi servicii de cea mai bună calitate.

Viziunea agentiei este sa devina un NUME  IMPORTANT ca furnizor de servii locale pemtru ROMANIA Si Rep.MOLDOVA , oferindu-le clientilor solutii complete si stabilind cu ei relatii pe termen lung.

 

Mai jos puteti regasi documentele noastre legale si toate informatiile de interes public (click dreapta si dechide intr-un NOU TAB)  :


 

 

 

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?