Metode de plata

Conditiile generale de achizitionare servicii de pe site-ul www.bookmyromania.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca rezervarea este conforma, va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea agentilor nostri.

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).


Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Etalon Travel despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.


Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Plata online cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii online cu cardul, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Euplatesc.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

   

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, nu se percepe comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. 

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a documentelor de calatorie.
 

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD la sediul nostru din Strada Gramont, nr. 38, sector 4, Bucuresti în limitele legale prevazute de legislația în vigoare.

Plata card in Agentie:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS din sediul agentiei noastre.
 

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Alege un sejur in Romania si plateste cu tichete/vouchere de vacanta. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta.

Atentie aceastea trebuie sa respecte termenul de valabilitate inscris.

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.etalontravelagency.ro este un site cu continut informativ. 

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Etalon Travel SRL.

Etalon Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.etalontravelagency.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Etalon Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

Etalon Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Etalon Travel SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Etalon Travel SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.bookmyromania.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.etalontravelagency.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Etalon Travel SRL, puteti accesa site-ul www.bookmyromania.ro sectiunea Protectia datelor.

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?