Termeni & Conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.bookmyromania.ro
Va rugam cititi cu atentie termeni si conditiile contractuale inainte de a utiliza pagina de internet. Accesand sau utilizand website-ul, acceptati termenii si conditiile care urmeaza:

Site-ul va este oferit de Agentia de Turism Etalon Travel, cu sediul – punct de lucru vanzare directa - situat pe Strada Gramont 38, et.1, sector 4, Bucuresti, Romania.
Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile prezentate pe site
Agentia de Turism Etalon Travel, va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe Site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

Informatiile publicate pe Site
Agentia de Turism Etalon Travel, nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare). Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
Agentia de Turism Etalon Travel, nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune tot efortul sa corecteze erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
 

Conditii generale de rezervare
Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia de Turism Etalon Travel, si va intra in vigoare contractul de prestari servicii turistice. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. 

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. La momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Agentia de Turism Etalon Travel, pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Agentia de Turism Etalon Travel, despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Agentia de Turism Etalon Travel, sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Agentia de Turism Etalon Travel nu poate anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia de Turism Etalon Travel, isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe pot diferi fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site.
Agentia de Turism Etalon Travel, nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Utilizarea Site-ului
Agentia de Turism Etalon Travel, nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Agentia de Turism Etalon Travel, nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului.


Newsletter
Puteti subscrie la newsletter-ul nostru din sectiunea abonare care va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Responsabilitatea Agentiei de Turism Etalon Travel
Agentia de Turism Etalon Travel, nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor TERMENI si CONDITII GENERALE din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Legaturi catre alte Site-uri
Agentia de Turism Etalon Travel, nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate.
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Agentia de Turism Etalon Travel. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Agentia de Turism Etalon Travel, isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?